Kami boleh..

*Service & Membaik pulih kenderaan.
*Mengubahsuai / Modifikasi Enjin kenderaan.
*Menjual alat-alat ganti kenderaan (Tulen)
*Mengetuk & mengecat kenderaan.
*Menjual "Performance parts" Jepun/Continental.
*Half-cut Rare/Original Items.
*Khidmat mendaftarkan enjin (JPJ/Puspakom)
*Khidmat Nasihat tentang kenderaan.
*Sewa Go-kart & Servis Go-kart

Klick Link di bawah untuk gambar
http://www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2089332619

Monday, August 13, 2007

Kemanakah Tan Sri Shammiruzain

Sejak beliau menjual kereta power (Perdana EVO-1) Tan Sri Shammiruzain.Beliau nampaknya seperti menghilangkan diri dari D9'ers.Mengapa? adakah beliau merasakan seperti tidak perlu lagi melepak di D9'ers sbab tidak ada kereta turbo untuk di service atau modified.Atau mungkin sibuk dengan kerjayanya sebagai Ultraman di syarikat dia bekerja.Apa2 pun kami di D9'ers merindui motivasi dari beliau untuk menaikkan semangat kami dan apa2 yang boleh di naikkan.


"Ada yang mengatakan selepas gambar ini di ambil, Tan Sri Shamir terus hilang bagaikan mengguna ilmu Pling-Pling"

5 comments:

perdanaevo_8825 said...

Menurut kata-kata wartawan TV3 yg bersebelahan opis Tan Sri Shamiruzzain, beliau kini sangat sebuk menguruskan urusan rumah tangga dan juga tangga - tangga jiran beliau di sekeliling Mukim PJ. Begitu juga sebuk dlm urusan kerjaya beliau sbg Ultraman di mana semakin ramai raksasa yg telah masuk sbg PATI (Pendtg tanpa izin) daripada Jepun tanpa permit yg sah.

Berikut adalah temubual bersama beliau oleh krew2 TV3:

TV3 : Kemanakah Encik menghilangkan diri ?
Shamir : Saya masih disini (sambil mengusap rambut seakan ditiup angin)
TV3: Apakah planning masa depan En Shamir utk dunia motorsport di Malaysia?
Shamir : Saya sedang dlm pemerhatian dan mengkaji enjin2 yg bole mencetuskan kuasa kuda dgn penalaan yg betul dan jitu. Saya juga becita2 utk menjadi seorang ahli bomba dan anggota polis. Dulu cikgu suruh letak cita2 dlm buku rekod. Hehehe.
TV3: (amende la org tua ni mengarut??!!!)
Shamir: Cuaca di KL sekarang makin panas seperti cuaca di Jepun. Ini telah dipastikan oleh rakan sperjuagan saya dari Jepun iaitu Tatsuo Kuniyuki. Cuaca di Jepun sekarang ada musim summer(panas). Ahsoonee!!!.
TV3: (Sejak bile plak mamat ni jadik penkaji cuaca)???!!!
Shamir: Namun begitu,sejak bergelar rider motor ni,saya..saya ehh...Achap!!??? Apa ko wat kat sini??
Achap: Aku saje je lalu kat sini tetiba nampak ko tersengih2 sorang2.Meh le aku bawak balik.Ko dah makan ubat ke blom? hish2..kesian kawan saya ni cik,semenjak kereta power beliau dah tada,beliau seakan hilang arah tujuan.
TV3: ooo patut la mcm tak center je mamat nih..!!
Shamir: Errkk center? CenterPoint ke? Dekat je tuh..Ikut jalan belakang nih..
Achap: Dah2...ikut aku balik. Meh aku ngan dato' mie ubatkan ko. Ok la Cik tv3, saya mintak diri dulu. Senang2 call la saya. Bole interbiu saya plak. Keta saya pon power gak. Masuk majalah kereta tuh.Bla..bla..bla..!!!
TV3: (Erk??!!Apa kes??!!Baik blah cepat seblom derang ni naik sheikh!!)

Haaa, sekian dulu coretan kisah idup En Shamir. Sama2 lah kite memberikan semangat dan bantuan seadanya kpd En Shamir agar dapat kembali on track dgn semangat permotoran beliau dan juga semangat rukun tetangga.

Ikhlas dari perdanaevo_8825 dari Sri Pentol, Bandar Utama.

Anonymous said...

Apelah teruknya org tua (Shamir) nii haa??. Jual kereta otak jadi tak center..!!. Gatal pi jual kete power tu buat apa??.

Apapun .. selamat melangkah ke alam Vtec..!!!. Bila tuh??.

Anonymous said...

Huhu...V-TEC??
Ada Apa Dgn Kamu!

Dr VTEC said...

VTEC ada sedara kpd Vitagen dinama ia merembeskan ion-ion positif dlm badan dalam masa yg sama mengantikan sel2 yg rosak.

Oleh itu..minum la Vitagen dan majulan VTEC untuk Honda...

Muarrkeke..

Pearlie said...

Interesting to know.